Dit Is Wat We Doen

Alles in één

Eén aanspreekpunt voor al uw webvragen werkt heel wat prettiger. De alles in één weboplossing van Xist-Online is dan ook precies wat u zoekt!

Alles in één weboplossing

 

Als je een website wil lanceren, komt er van alles op je af. Denk bijvoorbeeld aan domeinnaamregistratie, hosting, webdesign, content en zoekmachineoptimalisatie. En als u een nieuw bedrijf start, komen daar ook nog zaken als het ontwerp van een logo en huisstijl bij. U kunt natuurlijk al deze werkzaamheden uitbesteden aan verschillende gespecialiseerde bedrijven. Maar echt handig is dat ook weer niet. Er gaat flink wat tijd zitten in het selecteren van meerdere geschikte opdrachtnemers. En hoe zorgt u er voor dat alles netjes op elkaar wordt afgestemd? Eén aanspreekpunt voor al uw webvragen werkt heel wat prettiger. De alles in één weboplossing van Xist-Online is dan ook precies wat u zoekt. Uw gehele website wordt van A tot Z geregeld. En dat tegen een betaalbare prijs.

 

Content en zoekmachineoptimalisatie

 

Met een fraaie website en een mooi design, bent u al een aardig eind op weg. Maar uw sitebezoeker is natuurlijk uiteindelijk op zoek naar goede informatie: de content op uw site is dan ook erg belangrijk. Voor het leveren van uw webcontent werkt Xist-Online samen met TekstMeester, een ervaren freelance tekstschrijver . TekstMeester is bedreven in het schrijven van unieke en effectieve webteksten. Of het u nu gaat om het bieden van duidelijke informatie of het verkopen van uw diensten of producten: onze content maakt het mogelijk. Wilt u uw website zo goed mogelijk vindbaar maken in de zoekmachines? TekstMeester is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en maakt uw site vindbaar met sterke SEO teksten.

 

 

Alles in een weboplossinge met Xist-Online

Uw website goed geregeld?

 

Kies voor gemak, zekerheid en betaalbaarheid: kies voor de alles in één weboplossing van Xist-Online. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek naar 06-52650484 of vraag een gratis offerte aan.

 

Contact met ons

Bedrijfsgegevens

Laatste internetnieuws

Handig om te weten

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Adres:

 

Xist-Online Webdiensten

Holtenstraat 13, 5045 CE Tilburg

 

Bezoek alleen op Afspraak!

------------------------------------------

Telefoon:

06-52650484

------------------------------------------

KvK nummer:

50114220

 

 

 

Copyright © 2015 All rights reserved

^

Naar Boven